Ingrediente: (pt. 4 portii)
- 80 g crema mascarpone
- 100 g smantana pentru frisca
- 30 g zahar
- 2 picaturi esenta vanilie
- 8 piscoturi
- 20 de caspuni
Mod de preparare:
- In bolul de la mixer turnam smantana pentru frisca si o mixam aprox. 5 minute, adaugand pe rand in ploaie zaharul. Cand frisca s-a intarit suficient, adaugam crema mascarpone si esenta de vanilie si mai mixam putin la viteza mica, pana compozitia este omogena.
- Pregatim 4 pahare pentru desert. Spalam capsunele si le curatam.
- Luam din compozitia de frisca si mascarpone cu o lingura si formam un strat de crema la baza paharelor. Peste acest strat, adaugam un strat de piscoturi rupte in bucatele mici, apoi un strat de capsuni taiate feliute.
- Apoi mai adaugam un strat de crema si cateva bucatele de piscoturi. Ornam cu o lingurita de crema, o capsuna si o jumatate de piscot.
- Servim cu pofta! :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu