duminică, 7 august 2011

Cosulete cu legume

Pentru ca aveam prin congelator o punga de foi de placinta, am zis ca hai sa fac ceva sarat. Dar parca aveam pofta si de ceva dulce. Asa ca....din jumatate am facut ceva dulce iar din cealalta jumatate ceva sarat :)
Ceva-ul sarat il aveti aici, reprezentat de minunatele cosulete cu legume si telemea. Yummy. Super bun :) Iar ceva-ul dulce a luat forma unui delicios strudel cu banane si ciocolata. Superrr rapid :)




Ingrediente:
  • 300 gr branza telemea proaspata
  • 200 gr ciuperci
  • 1 ardei rosu
  • 1 ardei verde
  • 1 ceapa
  • 1/2 pachet foi de placinta
  • sare, ulei

1. Legumele se toaca marunt si se calesc pana devin moi, apoi se condimenteaza dupa gust.
2. Se adauga peste legume branza telemea data pe razatoare si se amesteca bine.
3. Se taie foile de placinta in patrate de 15x15 si se aseaza una peste alta in tava de muffins, cu colturile decalate astfel incat sa rezulte o margine dantelata. Fiecare foaie se va pensula cu putin ulei sau unt topit. Cosuletele vor avea 5 foi.
4. Se umple fiecare cosulet cu umplutura rezultata din legume si telemea.
5. Se da la cuptor pentru aprox. 15 minute, la 150 de grade, pentru a nu se arde colturile foilor. Le verificam constant, iar cand sunt rumenite suficient le scoatem de la cuptor.
6. Se decoreaza dupa preferinta.

Cam asta e :) Se prepara simplu si rapid, vor fi niste aperitive delicioase care se pot servi calde sau reci.

Pofta buna!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena