duminică, 26 februarie 2012

Parizer vegetal pane

Pentru micul dejun de azi aveam programate tartine cu parizer si masline. Dar era cam frig de dimineata si am zis ca totusi parca mai bine merge ceva cald, asa ca am transformat rapid feliile de parizer, in ceva cald si buuun de tot. Si uite-asa, am mancat si parizer si ceva cald :) A fost delicios!




Ingrediente:
  • 1 baton parizer vegetal
  • 2 oua
  • 4-5 linguri de faina
  • o lingurita de boia, sare
  • ulei pentru prajit
Mod de preparare:
1. Se bat ouale intr-un bol si se adauga in ploaie faina (4-5 linguri, in functie de marimea oualor) pana obtinem un aluat omogen asemanator celui de clatite, dar mai grosut.
2. Se adauga o lingurita de boia dulce si sare dupa gust. Daca doriti se pot adauga si alte condimente.
3. Parizerul se desface din folie si se taie felii de aproximativ 1 cm.
4. Se ia cate o felie de parizer si se da prin aluatul preparat, apoi se prajeste in uleiul incins.
5. Se scot feliile pe servetel absorbant ca sa eliminam excesul de ulei.
6. Se servesc calde sau reci, dupa preferinte.

Eu am facut langa ele un sos din: 2 linguri de iaurt, 1 lingura smantana si o jumatate de castravete crud, taiat cubulete mici, apoi am adaugat putina sare.

2 comentarii:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena