duminică, 8 mai 2011

Tagliatelle cu ciuperci

Atunci cand e necesar sa pregatesc ceva rapid de tot, aleg pastele de obicei, pentru ca se fierb imediat iar intre timp fac un sos si sunt gata de pus pe masa in 10 minute.
Pentru reteta de astazi avem nevoie de:

  • 200 g paste tagliatelle
  • 200 g ciuperci proaspete
  • 1 ceapa
  • 2 rosii 
  • 100 g pasta de rosii
  • sare, patrunjel, alte condimente

Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Intre timp se prepara sosul in felul urmator: se caleste ceapa tocata marunt la foc iute, in tigaia incinsa cu o lingura de ulei si doua linguri de apa. Dupa 5 minute se adauga ciupercile taiate feliute si sucul de rosii. Se lasa pe foc cam 15 minute pana se inmoaie putin ciupercile apoi se adauga rosiile taiate cubulete. La urma adaugam sare si condimente dupa preferinta. Eu am marar si patrunjel. Revenim la paste, care deja s-au fiert, le scurgem de apa si le clatim. Le servim cu sosul de ciuperci si rosii deasupra. Optional se poate adauga si parmezan sau cascaval dat pe razatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena