Pentru reteta de astazi avem nevoie de:
- 200 g paste tagliatelle
- 200 g ciuperci proaspete
- 1 ceapa
- 2 rosii
- 100 g pasta de rosii
- sare, patrunjel, alte condimente
Se fierb pastele in apa cu sare dupa indicatiile de pe pachet. Intre timp se prepara sosul in felul urmator: se caleste ceapa tocata marunt la foc iute, in tigaia incinsa cu o lingura de ulei si doua linguri de apa. Dupa 5 minute se adauga ciupercile taiate feliute si sucul de rosii. Se lasa pe foc cam 15 minute pana se inmoaie putin ciupercile apoi se adauga rosiile taiate cubulete. La urma adaugam sare si condimente dupa preferinta. Eu am marar si patrunjel. Revenim la paste, care deja s-au fiert, le scurgem de apa si le clatim. Le servim cu sosul de ciuperci si rosii deasupra. Optional se poate adauga si parmezan sau cascaval dat pe razatoare.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu