Ingrediente:
- 1 baton parizer vegetal
- 2 oua
- 4-5 linguri de faina
- o lingurita de boia, sare
- ulei pentru prajit
1. Se bat ouale intr-un bol si se adauga in ploaie faina (4-5 linguri, in functie de marimea oualor) pana obtinem un aluat omogen asemanator celui de clatite, dar mai grosut.
2. Se adauga o lingurita de boia dulce si sare dupa gust. Daca doriti se pot adauga si alte condimente.
3. Parizerul se desface din folie si se taie felii de aproximativ 1 cm.
4. Se ia cate o felie de parizer si se da prin aluatul preparat, apoi se prajeste in uleiul incins.
5. Se scot feliile pe servetel absorbant ca sa eliminam excesul de ulei.
6. Se servesc calde sau reci, dupa preferinte.
Eu am facut langa ele un sos din: 2 linguri de iaurt, 1 lingura smantana si o jumatate de castravete crud, taiat cubulete mici, apoi am adaugat putina sare.
Parizerul vegetal este cumparat?
RăspundețiȘtergereDa, parizerul este cumparat, produs de Iezer.
RăspundețiȘtergere