duminică, 1 ianuarie 2012

Bomboane Rafaello

Prima reteta din acest an este de bomboane Rafaello. O reteta simpla de tot cu un rezultat delicios, asa cum v-am obisnuit si pana acum :) Se prepara rapid si se devoreaza la fel. Un deliciu, ce mai!




Ingrediente:
  • 1 cup unt (margarina)
  • 1 1/2 cup zahar pudra 
  • 4 cup lapte praf
  • 1 1/2 cup nuca de cocos
  • 1 cup nuca de cocos pentru ornat
Mod de preparare:
1. Se mixeaza bine untul (margarina) cu zaharul pudra.
2. Se adauga laptele praf, apoi nuca de cocos si se amesteca pana la omogenizare.
3. Se modeleaza bomboanele (cu mainile umezite in apa) sub forma dorita si se rostogolesc prin nuca de cocos.
4. Se dau la frigider inainte de a fi servite.
5. Enjoy :)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena