miercuri, 21 septembrie 2011

Shaorma vegetariana


Vegetarienii nu mananca sharoma. Nu? Absolut fals! :) Mananca si ei. Si e foarte buna.
N-am sa dau cantitati la aceasta "reteta" daca o putem numi astfel. O sa scriu doar ingredientele folosite si de cantitati va ocupati voi, ok? Fiecare dupa cum ii place.




Asadar avem nevoie de:
  • lipie
  • cartofi pai
  • castraveti murati
  • gogosari (cruzi sau murati)
  • ceapa
  • cascaval
  • ciuperci (putin calite) - se poate si fara
  • sos de usturoi
  • ketchup
  • sos remoulade sau maioneza

Procedeul de "asamblare" a minunatei shaorme vegetariene este foarte simplu. Adica: se pune lipia pe-o farfurie intinsa si apoi se aseaza pe ea toate ingredientele amintite mai sus, dupa bunul plac si dupa imaginatia fiecaruia. Mai pe scurt, depinde cat de foame iti este. Daca esti la gradul de infometare la care am fost noi, vei face asa o "gramajoara" din toate cele si vei impacheta rapid shaorma :)) (sa nu mai punem la socoteala prelungirea agoniei de catre aparatul foto care vroia neaparat imortalizarea momentului). Daca mai rezisti, atunci o sa le asezi frumos si cu grija, eventual in ordine si pe culori :)
Oricum, va fi la fel de gustoasa, va asigur.
Enjoy!

4 comentarii:

  1. Arata super, cred ca e si foarte buna. Verific neaparat daca am ingredientele prin casa, ca trebuie sa o gust si eu numaidecat :) Mersi de inspiratie!

    RăspundețiȘtergere
  2. Anonim, chiar iti recomand sa treci la treaba :) E foarte gustoasa, sigur o sa iti placa!

    RăspundețiȘtergere
  3. aaaaaaiii ce pofta mi-ai facut!!! arata foarte foarte bine!! deci uite ca shaorma se poate si fara carne. faina idee!

    RăspundețiȘtergere
  4. Da, Andreea, sigur ca se poate shaorma si fara carne :) Pacat ca nu este si o shaormerie vegetariana :))

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena