marți, 21 mai 2013

"Delicious Summer" Fresh Juice si un Cadou Inedit de la Philips si Gustos.ro

Dragii mei, astazi va scriu ceva mai mult decat de obicei. Si asta pentru ca am cel putin doua motive foarte bine intemeiate: am ales sa Castig timp cu Philips si Gustos.ro, ceea ce mi-a dat al doilea motiv de bucurie, adica sa va prezint cu mare incantare, Storcatorul de Fructe Philips HR1855, pe care cei de la Philips in colaborare cu cei de la Gustos mi l-au trimis saptamana aceasta. Dupa cum stiti, am participat cu o reteta la Campania "Castiga timp cu Philips" si ma bucur foarte mult ca reteta mea a fost si pe placul juriului, care mi-a acordat un punctaj frumusel, de 97 de puncte :) Asadar, am primit storcatorul mult dorit.
Pentru ei, am un maaaaaare MULTUMESC si un mic buchet de maci :)





Sa va spun cateva cuvinte despre el. Prima prea surpriza pe care am avut-o a fost cand am deschis cutia si am vazut aparatul in combinatie de rosu cu alb. Nici nu ma gandeam, deoarece in prezentare era negru cu inox. Asa ca m-am bucurat, aceasta rosu cu alb imi place mai mult si se potriveste mai bine in bucataria mea.




Aparatul are un design foarte dragut, este destul de micut in comparatie cu treaba pe care o face :). Are un motor de 700W, ceea ce face ca zdrobirea fructelor sau legumelor sa fie foarte eficienta. Tubul de alimentare este foarte mare, de 75 mm, ceea ce iti permite sa introduci fructele intregi, fara a le mai taia in prealabil. Asta iti usureaza munca si timpul alocat prepararii sucurilor de fructe. Eu am introdus merele intregi, la fel si sfecla si portocalele (doar curatate de coaja).


Ce imi mai place la Storcatorul Philips HR1855 este recipientul pentru pulpa, care este transparent, asa ca poti vedea cu usurinta cand s-a umplut si trebuie golit. Din cate am observat eu pana acum, cam dupa 2 litri de suc trebuie sa fie golit. Eu asa am procedat. Se curata foarte rapid, se clateste doar sub jet de apa si in cateva minute ai curatat tot aparatul. Asta iarasi mi-a placut foarte mult. Pentru ca nu mai trebuie sa cureti tot felul de site si de alte componente, cum tin minte ca avea storcatorul mamei mele, cu ani buni in urma. Este foarte usor demontabil si lavabil, deasemenea se asambleaza rapid. Sita de inox am curatat-o cu o perie de bucatarie, dar rapid a mers, ar celelalte componente doar sub jet de apa.
M-am bucurat tare mult de usurinta cu care se prepara sucul la acest aparat. Dupa cum stiti, reteta cu care am participat data trecuta la campanie, a necesitat mult mai mult timp, pentru ca am folosit si un storcator manual de citrice, apoi blenderul, si asa mai departe. Acuma a fost atat de simplu, pentru ca doar am spalat fructele si legumele, le-am curatat de coaja si le-am introdus rand pe rand in aparat, care mi-a oferit in cel mai scurt timp cu suc delicios si proaspat.
Asadar, pe scurt, proprietatile pe care le are acest aparat si ceea ce il face deosebit de alte storcatoare obsnuite, ar fi:
- posibilitatea introducerii fructelor intregi, fara a fi taiate in prealabil
- cu 10% mai mult suc extras (pulpa ramasa este uscata)
- curatare foarte rapida a componentelor (mai putin de un minut)
As mai adauga si designul deosebit, care mie mi-a placut foarte mult :)
Aaa, si ce mi-a mai placut mie, tot mult, este ca aparatul a venit insotit de o cana, care se ataseaza la aparat si sucul curge direct in ea. Super! Apoi din cana il poti turna direct in pahare, fara sa mai utilizezi alte vase sau recipiente care sa iti dea de lucru la spalat :)
Asadar, storcatorul Philips HR1855 a devenit vedeta bucatariei mele,  fapt pentru care primeste de la mine o maaaare nota de 10 :) si .... la cat mai multe fresh-uri sanatoase si delicioase!



Acum, ca v-am spus cat de bun este storcatorul, cred ca ar fi cazul sa vedem si un suc pe care l-am preparat. Sucul l-am numit "Delicious Summer" pentru ca e delicios si pentru ca e vara :) Din cantitatile pe care vi le dau, a iesit peste un litru de suc.


Ingrediente:
  • 3 mere
  • 2 morcovi
  • 3 portocale
  • 2 sfecle mici
  • 2-3 cm ghimbir

 Mod de preparare:
  • Spalam foarte bine merele.
  • Morcovii, portocalele, sfecla si ghimbirul le spalam foarte bine si le curatam de coaja.
  • Introducem aleatoriu fructele si legumele in storcator.
  • Turnam sucul in pahar si servim

2 comentarii:

  1. felicitari pt premiu! si eu am primit tot un storcator de fructe si sunt foarte multumita de el!

    RăspundețiȘtergere
  2. Multumesc Adnia! Iti dai seama cat de multumita sunt si eu de storcator. Chiar e un cadou pe cinste :)
    Felicitari si tie!

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena