Ingrediente:
- 300 g legume din conserva (mazare, fasole verde, ciuperci, etc.)
- 4 oua
- 1 lingura de smantana
- 1 lingura ulei
- 2 rosii
- cateva masline
- vegeta si sare dupa gust
- putina boia de ardei
- Legumele se scot din conserve si se pun intr-o strecuratoare pt 5 minute.
- Intre timp se bat ouale cu o lingura de smantana, vegeta, sare, boia si ulei
- Se adauga legumele scurse peste ouale batute.
- Se amesteca usor, pana se uniformizeaza.
- Se pensuleaza cu ulei o tava de ceramica sau teflon (de preferat rotunda).
- Se toarna compozitia in tava si se orneaza deasupra cu masline si felii de rosii.
- Se coace la cuptorul preincalzit la 200 de grade, pt aproximativ 10 minute
- Cand e rumenita putin deasupra se scoate si se serveste calda.
- Pofta buna! ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu