joi, 28 iunie 2012

Omleta cu legume la cuptor

Astazi o sa va propun o reteta de omleta mai sanatoasa decat cea prajita. Adica la cuptor. E delicioasa, iar combinatia cu legume a fost exact pe gustul nostru. In plus de asta, nu va mai mirosi toata casa a omleta prajita, ca atunci cand o preparati in tigaie :) Si nu va speriati de timp cand auziti de cuptor, pentru ca se coace foarte rapid. Trebuie sa incercati, ca sa va convingeti.


Ingrediente:
  • 300 g legume din conserva (mazare, fasole verde, ciuperci, etc.)
  • 4 oua
  • 1 lingura de smantana
  • 1 lingura ulei
  • 2 rosii
  • cateva masline
  • vegeta si sare dupa gust
  • putina boia de ardei
Mod de preparare:
  1. Legumele se scot din conserve si se pun intr-o strecuratoare pt 5 minute.
  2. Intre timp se bat ouale cu o lingura de smantana, vegeta, sare, boia si ulei
  3. Se adauga legumele scurse peste ouale batute.
  4. Se amesteca usor, pana se uniformizeaza.
  5. Se pensuleaza cu ulei o tava de ceramica sau teflon (de preferat rotunda).
  6. Se toarna compozitia in tava si se orneaza deasupra cu masline si felii de rosii.
  7. Se coace la cuptorul preincalzit la 200 de grade, pt aproximativ 10 minute
  8. Cand e rumenita putin deasupra se scoate si se serveste calda.
  9. Pofta buna! ;)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena