miercuri, 30 mai 2012

Salata de vara cu naut

E vremea salatelor. De ce sa nu profitam din plin de aceasta perioada in care gasim pe piata legume proaspete si gustoase. Eu una prefer sa fac rapid o salata delicioasa si sanatoasa cum este aceasta, pentru ca la iarna o sa duc dorul salatelor cu gust :) Asa ca, daca tot e vara, sa pregatim salate delicioase!

N-am sa dau cantitati pentru aceasta salata, doar ingredientele. Fiecare poate sa aproximeze cantitatea in functie de numarul de persoane pentru care se pregateste salata.


Ingrediente:
  • spanac
  • salata verde
  • ceapa verde
  • rosii
  • masline
  • naut fiert
  • ulei de masline
  • sare si alte condimente 
  • seminte de susan
Mod de preparare:
  1. Se pune intr-o cratita nautul fiert, peste care adaugam 2 linguri de apa si o lingura ulei de masline. Condimentam cu vegeta si boia de ardei si lasam 5 minute la foc potrivit, cat sa prinda nautul gustul de condimente.
  2. Se lasa nautul la racit si intre timp se prepara salata: se spala spanacul, salata, ceapa si rosiile si se taie in forma dorita. Se adauga maslinele si nautul fiert, condimentat si racit.
  3. Se condimenteaza dupa preferinta si se presara deasupra seminte de susan.
  4. Optional se pot adauga felii de ou fiert.

Un comentariu:

  1. Va multumesc pentru aprecieri si pentru invitatie! O sa ma alatur familiei Petitchef in curand :)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena