marți, 26 aprilie 2011

Sandwich pentru copii mofturosi

Eu nu am copii, dar stiu cu siguranta ca aproape fiecare parinte are, la un moment dat, lupte de dus cand vine ora mesei. Si asta pentru ca nu mai pot sa ii pacaleasca pe micuti cu nimic, pentru ca ei pur si simplu nu vor sa manance....si gata. Cred ca e foarte important ca atunci cand se uita in farfurie, copilul sa vada ceva care sa ii atraga privirea. Daca pur si simplu vede un banal sandwich de care deja s-a plictisit, o sa inceapa sa faca mofturi. Dar daca sandwich-ul a luat forma unui fluturas, a unei floricele, a unei pisicute sau...orice altceva care il incanta, atunci cu siguranta nu va mai avea nevoie de insistentele parintelui pentru a gusta macar putin. Il poti implica si pe el in pregatirea diverselor forme si cu siguranta va fi foarte incantat pe urma sa le devoreze :)
Pe parcurs o sa adaug mai multe idei de prezentare a meniurilor pentru copii, deoarece stiu ca multi parinti au nevoie de asta. O sa incep astazi cu un sandwich in forma de floare, care este foarte simplu de realizat.




Avem nevoie de:
  • felii de paine
  • crema de branza
  • castraveti si ketch-up pentru decor
De prea multe indicatii nu cred ca e nevoie, poza spune tot. Foarte simplu, rapid si atragator pentru copii. Ce zici? Data viitoare va manca sandwich-ul sau nu? :)  Te asigur ca DA!

4 comentarii:

  1. Felicitari pentru blog! Arata totul foarte bine. O sa mai trec pe la tine...

    RăspundețiȘtergere
  2. Bine ai venit, Bety. Iti multumesc pentru aprecieri. Te mai astept :)
    Sa stii ca si eu te urmaresc si imi plac retetele tale!

    RăspundețiȘtergere
  3. Super cute floricelele tale! Si gustoase, cu siguranta :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc! Sunt gustoase, suta la suta! :) Mai ales pentru cei mici ;)

    RăspundețiȘtergere

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena