duminică, 15 mai 2011

Salata de porumb cu ciuperci

Astazi o sa va prezint un aperitiv rapid care poate fi preparat in cateva minute, atunci cand musafirii vin pe neanuntate :) Eu am copt din aluat foietaj niste forme in care am asezat salata aceasta. Dar se poate aseza foarte bine si pe o farfurie, ornata cu frunze proaspete de patrunjel sau cu ce aveti la indemana. Daca aveti timp sa coaceti niste forme din aluat foietaj, aperitivul va arata mai festiv si mai complicat, cu toate ca este unul foarte simplu ;)


    
  Ingrediente:
  • o conserva de porumb
  • o conserva de ciuperci
  • maioneza dintr-un ou
  • aluat foietaj
  • sare
  • (optional usturoi)
Modul de preparare este extrem de simplu. Se face maioneza dintr-un ou, apoi o adaugam intr-un bol unde am pus in prealabil ciupercile taiate marunt si porumbul din conserva. Adaugam sarea (si usturoiul), amestecam si apoi asezam in forme. Se serveste ca aperitiv rece.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena