Ingrediente:
- 6 oua
- 6 linguri maioneza
- 2 linguri iaurt
- 2 linguri smantana
- 3-4 castraveti murati
- sare
- mustar
1. Se fierb ouale tari (10 min) apoi se trec prin apa rece.
2. Se curata de coaja, se taie in jumatati pe lung si se scoate galbenusul.
3. Se paseaza cu furculita galbenusurile apoi se adauga peste ele 2 linguri de maioneza, castravetii murati dati pe razatoarea mica, sare si mustar dupa gust.
4. Din aceasta compozitie se ia cu lingurita si se umplu jumatatile de albusuri, apoi se aseaza pe un platou cu umplutura in jos.
5. Se prepara un sos din: 4 linguri maioneza, 2 linguri iaurt, 2 linguri smantana si sare dupa gust. Se toarna sosul pe platou, printre oua. Se orneaza dupa preferinte.
6. Se da platoul la frigider.
7. Se consuma reci si in cantitati moderate. Pofta buna! ;)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu