duminică, 20 noiembrie 2011

Trufe raw

Pentru ca aveam pulpa de migdale ramasa de la prepararea laptelui, am zis ca trebuie sa fac ceva dulce cu ea. Asa ca am verificat ce mai am prin frigider si uite-asa au iesit niste trufe foarte fine si cu un gust exotic.



Ingrediente:
  • 1 cana pulpa de migdale (ramasa de la prepararea laptelui de migdale)
  • miezul de la 2 fructe kaki
  • 1/2 cana nuca
  • 3 linguri de cacao
  • 1 lingurita scortisoara
  • 10 curmale fara samburi
  • coaja rasa de la o portocala
  • pentru exterior: cacao, nuca de cocos, nuca
Mod de preparare:
1. Se pun in blender toate ingredientele si se mixeaza la treapta maxima pana compozitia devine omogena.
2. Se formeaza bilute mici si se dau prin nuca de cocos, nuca sau cacao.
3. Se pot servi imediat.
4. Se pastreaza la frigider pentru cateva zile.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

© Delicii vegetariene, AllRightsReserved.

Designed by ScreenWritersArena