Ingrediente pentru blat:
- un castronel de migdale hidratate
- zece prune deshidratate
- 5 caise deshidratate
- 5 linguri nuca de cocos
- 2 linguri sirop de agave
- putina apa
- un castronel de caju hidratat
- un castronel de afine
- un avocado copt bine
- 2 linguri ulei de cocos
- miere sau sirop de agave daca vreti sa fie mai dulce (eu nu am mai pus)
1. Se pun in procesorul de alimente toate ingredientele de la blat si se mixeaza adaugand cate putina apa, pana compozitia este omogena.
2. Se rastoarna compozitia intr-o tava de tort cu pereti detasabili sau intr-o tava de tarta si se preseaza bine cu o lingura.
3. Se da la congelator pentru o ora.
Pana sta blatul la congelator putin sa se intareasca, trecem la prepararea cremei, astfel:
1. Se pun ingredientele in procesorul de alimente - avocado decoji in prealabil, bine-nteles :) si se mixeaza la o treapta mai mare, pana compozitia devine cremoasa si omogena.
2. Se scoate blatul din congelator si se toarna crema deasupra.
3. Se da tava iarasi la congelator pentru 2 ore apoi se tine in frigider pentru alte 2-3 ore.
4. Se devoreaza :)
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu